Massage

MassageMassage bestaat al eeuwen en wordt voor verschillende therapeutische doeleinden gebruikt. Het kan helpen bij het verlichten van lichamelijke pijnen veroorzaakt door spanning of stress en bij het vrijmaken van gifstoffen in het lichaam. Het wordt nu gezien als een aanvulling op vele soorten medische behandelingen en massagetherapie is te vinden in bijna elk groot ziekenhuis en gezondheidszorgsysteem. Massage is ook een geweldige manier om angst te verminderen, de slaap te verbeteren, de spieren te ontspannen, de bloeddruk te verlagen en de algehele spanning te verminderen. Met massage wordt het lichaam van de patiënt ontspannen zonder de gevaren van medicijnen of pijnstillers, en het kan resulteren in een verbeterd gevoel van welzijn. Naarmate de massagetechnieken zich in de loop der jaren verder hebben ontwikkeld, zijn ze effectiever dan ooit geworden bij de behandeling van onze dagelijkse kwalen.

Sauna massageSaunamassage is een vorm van massage in een infraroodsauna. Het combineert massagetechnieken met de therapeutische voordelen van saunawarmte voor een ontspannende, ontgiftende en herstellende ervaring. Tijdens een saunamassage gebruiken therapeuten lichte tot middelzware massagebewegingen terwijl hun cliënt zich ontspant in de droge hitte onder de infrarode stralen. Dit type massage kan helpen om spierspanning en -pijn te verlichten en stress en angst te verminderen. Saunamassage kan bij regelmatig gebruik ook gezondheidsvoordelen op lange termijn hebben, van verbetering van de bloedcirculatie en verhoging van de immuniteit tot diepere hulp bij spierherstel en hulp bij afvallen.

Wellness massageWellnessmassage is geprezen als een krachtige manier om gezondheid en welzijn te bevorderen. Massage kan immers ongelooflijke therapeutische voordelen bieden, van het verlichten van chronische spanning tot het verhogen van de bloedstroom. Massage kan zelfs het niveau van het stresshormoon cortisol verlagen, waardoor het een bijzonder effectief middel is om stressgerelateerde ziekten te bestrijden. Omdat massage de bloedsomloop stimuleert en gespannen spieren en pezen verzacht, kan het ook een waardevolle aanvulling zijn op fysiotherapie of andere medische behandelplannen. Naast deze fysieke effecten kan massage ook zorgen voor diepe ontspanning en een gelegenheid voor geest en lichaam om te resetten. Dus waarom zou je massage geen onderdeel maken van je persoonlijke wellness routine? Overleg natuurlijk altijd eerst met je zorgverlener voordat je met massage begint - maar als je eenmaal het groene licht hebt, ben je op weg om de langetermijnvoordelen van massage voor gezondheid en ontspanning te benutten.

Lees meer over het topic op deze site exclusive-massage.com.massage

Sauna en massagesAl eeuwenlang worden massage en sauna algemeen erkend als heilzame middelen voor het menselijk lichaam. De combinatie van massage en sauna kan een krachtig middel zijn om het fysieke en emotionele welzijn te verbeteren. Van massage is bekend dat het angst vermindert, spierspanning vermindert en ontspanning bevordert. Saunagebruik helpt de bloedsomloop en ademhalingspatronen te verbeteren, terwijl gifstoffen uit het lichaam worden afgevoerd. Samen vormen deze twee behandelingen een effectieve aanpak om stressniveaus te helpen verminderen en de lichamelijke gezondheid een algehele oppepper te geven. Of ze nu deel uitmaken van een regelmatig massageschema of op zichzelf staan, massage en sauna gaan hand in hand voor een beter gevoel van welzijn.

Massages wellnessMassage wordt steeds populairder als welzijnsstrategie, met naar schatting 17 miljoen massagebezoeken per jaar alleen al in de VS. Massage kan verlichting geven bij lichamelijke en geestelijke spanningen, het bewegingsbereik en de slaapkwaliteit verbeteren en stressniveaus verlagen. Massages zijn een eeuwenoude praktijk die de wetenschap van de 21e eeuw bekrachtigt vanwege de vele therapeutische voordelen voor het menselijk lichaam. Naast het verbeteren van het welzijn kan massage ook helpen bij het verlichten van pijn. Van mensen met chronische aandoeningen als migraine, artritis en whiplash is bekend dat ze verlichting krijgen na massagesessies; sporters hebben veel baat bij massage vanwege het spier- en weefselherstel dat ze tijdens de massagetherapie ervaren. Naast ontspanning en comfort kan massage worden gebruikt om spieren te manipuleren en te controleren in zintuiglijke ervaringen die heilzame medische behandelingen bieden, terwijl het evenwicht in het cardiovasculaire systeem wordt hersteld.

thermen-soesterberg-badkledingdag

Sauna son reserverenHet plannen van een ontspannende spa-ervaring was nog nooit zo eenvoudig als met sauna son reserveren. Je kunt massagesessies reserveren, je favoriete massageolie kiezen, en zelfs de kamertemperatuur aanpassen! Het is niet alleen handig om van tevoren te reserveren, maar je weet ook dat de kwaliteit van de massage altijd top zal zijn. De massagetherapeuten van Sauna Son zijn allemaal zeer bekwaam en ervaren in het creëren van een omgeving van ontspanning en rust. Dus waarom zou je wachten? Boek vandaag nog je massageafspraak en kom tot rust in luxe.

Sauna son en breugel openingstijdenSauna Son en Breugel biedt tijdens hun openingstijden massagediensten aan, naast andere spabehandelingen. Deze massagediensten zijn beschikbaar van maandag tot en met donderdag van 8 tot 20 uur, en op vrijdag van 8 tot 18 uur. Gasten kunnen ook profiteren van massagediensten op zaterdag tussen 10 en 16 uur of op zondag van 12 tot 16 uur. Met al deze massagemogelijkheden kun je bij Sauna Son en Breugel ontspannen en tot rust komen na een lange dag.

utrecht-massage

Openingstijden saunaVoor jezelf zorgen en ontspanning zoeken moet altijd een prioriteit zijn, en niets zegt meer over gezonde zelfzorg dan een saunamassage. Daarom bieden we massages aan binnen onze verlengde openingstijden, zodat iedereen de kans krijgt om te ontstressen en te ontspannen. Met massagetijden van 10.00 tot 21.00 uur, van maandag tot en met vrijdag, is er volop gelegenheid voor gasten om zichzelf te verwennen met de ultieme verwensessie. Bezoek ons vandaag nog en laat ons massageteam je helpen je innerlijke rust en evenwicht te herstellen.

NekmassageEen nekmassage is een ongelooflijk heilzame behandeling, zowel voor mensen met als zonder bestaande gezondheidsproblemen. Het verlicht spanningen, vermindert hoofdpijn, verlicht gewrichtsstijfheid, verbetert de bloedcirculatie en zorgt voor algemene ontspanning. Bovendien kan massage van de nek bijdragen tot een betere lichaamshouding en een betere in- en uitademing, wat de algehele gezondheid van de luchtwegen ten goede komt. Een dergelijke massagetherapie kan worden uitgevoerd door gekwalificeerde massagetherapeuten of er zijn zeer effectieve zelfhulp massagemiddelen op de markt. Investeren in massage voor een gezonder leven is zeer aan te bevelen.

Tags: